عوارض صادراتی پیاز و گوجه فرنگی کاهش یافت

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی از کاهش عوارض صادراتی پیاز و گوجه فرنگی زراعی خبر داد.

به گزارش روز سه شنبه اگزیم نیوز، «احمد خانی نوذری» در گفت وگویی افزود: این معاونت در نامه‌ای خطاب به رییس سازمان توسعه تجارت کاهش عوارض صادراتی پیاز و گوجه فرنگی را خواستار شد.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی اظهار داشت: با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجه فرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادل بخشی به میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولیدکنندگان و پایداری تولید و صادرات محصولات موصوف، عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ به ۴۰ درصد و عوارض صادراتی گوجه فرنگی زراعی از ۵۵ به ۳۰ درصد قیمت پایه صادراتی کاهش یافت.

خانی نوذری تصریح کرد: پیش از این در آذر سال جاری در راستای اجرای تصمیم های ستاد تنظیم بازار، به منظور تعادل بخشی به بازار و کنترل قیمت پیاز، عوارض صادراتی پیاز به میزان ۱۰۰ درصد و گوجه فرنگی به میزان ۵۵ درصد پایه صادراتی تعیین شده بود.

کد خبر 70570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 6 =